Biluthyrning Manchester

Prisjämförelse av biluthyrning i Manchester
Hitta bra erbjudanden på små och ståra billiga hyrbilar i Manchester för din semester

Sök biluthyrning Manchester

 

Information om biluthyrning

Det är lätt att hyra en bil i Manchester, med alla de stora internationella biluthyrningsföretag som finns inne på Manchester International Airport. Priserna börjar på cirka 700 SEK per dag för enkla modeller. Att köra till Manchester är enkelt, med bara 15 km resväg på motorvägen M56 till Manchesters stadskärna.

När du har börjat köra kommer du att upptäcka att systemet är mer eller mindre detsamma som hemma. Till skillnad från London så finns det ingen trängselavgift och du kommer att upptäcka att det är betydligt enklare att ta sig fram med bil i allmänhet. Hastighetsskyltarna kommer att anges i miles, så se till att dubbelkolla din hastighetsmätare, som bör ange både miles och kilometer. Se till att ta med en karta, eller så kan du få en bil med GPS mot en extra avgift.

Det är lätt att hitta parkering i Manchester, med ett helt nätverk med cirka 20 bilparkeringar både över och under jord runtom i staden. Du kan också parkera på gatan, vilket delas in i zoner för en timme, två timmar eller tre timmar med varierande priser. Om du vill parkera mer än tre timmar ska du bege dig till en vanlig parkering, annars kan du få parkeringsböter.

Med din hyrbil kan du dra fördel av Storbritanniens förstklassiga motorvägsnätverk och bege dig ut på riktigt bra turer på vägarna. I norr finns vackra Lake District, medan staden Liverpool ligger en timmes körtid österut. Sydväst om Manchester finns fantastiska Peak District.