Hotell Manchester

Hitta inspiration till Hotell i Manchester

Hotellen i Manchester har något för alla, från eleganta femstjärniga hotell till budgethostell och allt där emellan. Alla boendetyper finns tillgängliga i stadskärnan, så du behöver inte slösa bort någon tid på att transportera dig till de främsta sevärdheterna.

Sök Hotell Manchester

 

Roomzzz Manchester

36 Princess Street, Manchester, M1 4JY; +44 0161 236 2121;
Detta hotell med ett lustigt namn erbjuder ett unikt alternativ för en bekväm hotellvistelse blandat med alla fördelar som modernt lägenhetsboende ger. Detta hotell ligger i ett tidigare bomullsvaruhus och varje rum är utrustat med en lyxig säng, dator med gratis wifi och widescreen tv. Det ligger också perfekt mellan Picadilly tågstation och Piccadilly Gardens. Priserna varierar beroende på vilken svit du väljer, men du kan få ett dubbelrum från cirka 1 160 SEK per natt.

Arora International Manchester

18-24 Princess Street Manchester, M1 4LY;+44 01612368999;
Detta moderna Manchesterhotell som ligger inuti en gammal byggnad med en vacker fasad, är en intressant plats att bo på under sin Manchesterresa. Hotellet ligger centralt alldeles intill Manchesters konstgalleri och distriktet Chinatown, vilket gör det till en perfekt utgångspunkt från vilken man kan utforska staden till fots. De bekväma rummen har moderna badrum samt strykjärn, kylskåp och värdeförvaring. Dubbelrum finns från 880 SEK per natt.

Hilton Chambers

15 Hilton Street, Manchester, M1 1JJ; +44 01612364414;
För budgetbesökare är det här hostellet det bästa alternativet i staden. Gratis wifi, en gratis kontinentalfrukost och ett barbecueområde på taget följer med när man väljer detta topprankade hostell. Det finns också ett allrum med TV och ett gästkök. Det billigaste sovsalsrummet kostar bara 160 SEK per natt, eller så kan du välja ett privat rum för 465 SEK per natt.